Automatka verkkokehitysmessuille uudella autolla

Messumatka auton kyydissä on unohtumaton elämys. Autolla matka sujuu joustavasti minne vaan, ei tarvitse muuta kuin laittaa radion nupit kaakkoon, suosikkiartistisi musaa soimaan, ottaa muutama verkkokehityksestä kiinnostunut kaveri mukaan ja lähteä baanalle! Hyvässä seurassa jo pelkkä matka on silkkaa viihdettä.

Autossa voi pelata lapsuuden mökkimatkoilta tuttuja matkapelejä, laulaa suosikkibiisejä kovaan ääneen ja jutella ystävien kanssa kaikkea maan ja taivaan väliltä. Vielä kun mielessä pyörii perillä häämöttävät mielenkiintoiset messut, saa paremmasta fiiliksestä vain haaveilla!

Uudella autolla matka sujuu joustavasti

Jos teet vuodessa useampia messumatkoja, osaat taatusti arvostaa myös uuden ja laadukkaan auton merkitystä etenkin pitkien matkojen aikana. Enää eivät autolainat tunnukaan niin pelottavalta ajatukselta kun tietää, että ne tullaan palkitsemaan aivan uudella autolla, sellaisella, jolla matkanteko sujuu kuin tanssi.

Uudet autot sisältävät paljon sellaisia ominaisuuksia, joita nykyisessä autossasi ei ole ja joita et ole osannut edes kuvitella. Eikö olisikin hienoa matkustaa unelmiesi autolla messuille?

Uusi auto on hankinta, joka mullistaa koko elämän. Siitä on hyötyä myös muutoin kuin messumatkoilla: käyttäähän keskivertosuomalainen autoa useita kertoja päivässä! Vaikka auto onkin suuri sijoitus, ei sen hankkimista kannata ujostella.

Se on hankinta, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti mukavampana ajokokemuksena ja esimerkiksi säästyneenä polttoaineena, sillä uusissa autoissa on lukuisia ominaisuuksia ekonomisempaan ajamiseen. Yli 80 prosenttia suomalaisista hankkii uuden autonsa lainarahalla, eli ei kannata ujostella myöskään lainan ottamista.

Vain ani harvalla kun on kymmeniä tai jopa satoja tuhansia euroja ylimääräistä laitettavaksi uuden auton hankintaan. Kun otat lainan uuden auton ostoon, voit maksaa sitä takaisin pikku hiljaa juuri sellaisissa erissä, kuin sinulle parhaiten sopii. Ei siis muuta kuin auto-ostoksille ja kohti parempia messureissuja, sillä sinä todellakin ansaitset ne!