Lisätietoa meistä

Olemme äärettömän ylpeitä ja onnellisia siitä, että olet löytänyt tiesi meidän verkkosivuillemme. Oikeastaan emme ole siitä kovinkaan yllättyneitä – onhan näiden sivujen verkkosuunnitteluun laitettu paljon vaivaa! Juurikin tästä syystä sivusto on meille niin kovin tärkeä, kuin oma lapsi.

Olemme luoneet sen ja katsoneet vierestä sen kehitystä; kuinka pienen pienestä sivustosta on kasvanut suuri tietopaketti täynnä web developmentin eli suomalaisittain verkkokehityksen ilosanomaa.

Olet todennäköisesti eksynyt tälle sivustolle siksi, että olet kiinnostunut oppimaan lisää siitä, mitä verkkokehitys oikein tarkoittaa ja miten siitä voi olla hyötyä sinulle ja yrityksellesi tai siitä, miten voit ulkoistaa tämän palvelun alan ammattilaisille.

Nämä kaikki ovat juurikin niitä asioita, joita tällä sivustolla käsittelemme. Mutta keitä me oikein olemme, me tyypit täällä ruudun toisella puolen, jotka olemme halunneet laittaa kaiken tämän informaation saatavillesi, käyttäneet siihen kymmeniä tunteja ja vielä aivan ilmaiseksi?

Verkkokehityksen ilosanomaa jakamassa – juuri sinua varten!

Tämä sivusto on luotu siksi, että meidän mielestämme nykyaikana aivan jokaisen kuuluisi tietää, mitä on verkkokehitys ja kuinka sitä voi hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla. Olemmekin itse ryhmä yliopistossa opiskelevia verkkokehityksen ammattilaisia, joille verkkokehitys on sydämen asia.

Siksi emme haluakaan tuoda tarkempia henkilöllisyyksiämme julki, sillä tämä sivusto ei ole meistä, vaan meidän kaikkien rakastamasta verkkokehityksestä.

Sinun ei tarvitse tietää muuta kuin se, että jokainen meistä on oman luokkamme parhaimmistoa ja juuri tämän takia olemme ottaneet projektiksemme verkkokehityksen ilosanoman jakamisen aivan jokaiselle.

Vaikka mielestämme verkkokehityksen ulkoistaminen ammattilaisille on yritykselle kannattavaa, ei sen hoitaminen itse ole ollenkaan mahdottomuus niissä tapauksissa, kun ulkoistaminen ei ole mahdollista.

Löydät tältä sivustolta kattavasti tietoa verkkokehityksestä ja kaikkeen siihen liittyvästä. Toivomme todella, että nautit näistä artikkeleista ja että ne opettavat sinulle jotakin uutta!