Nämä 5 asiaa verkkokehitys parantaa yrityksessäsi

Verkkokehitys on monelle yrittäjällekin lähes tai jopa täysin tuntematon termi. Ikävää on se, että monelle se on jäänyt pimentoon siitäkin huolimatta, että tarve sille olisi omassa yrityksessä kova.

Moni yritys kaipaisi apua juurikin verkkokehityksen saralla, muttei edes osaa etsiä apua ongelmaan, jota ei täysin tiedosta. Tässä artikkelissa listaamme viisi tärkeintä asiaa, jotka verkkokehitys muuttaa yrityksessäsi paremmaksi! Lue ne läpi ja ylläty siitä, kuinka monipuolinen ala se onkaan.

Ehkäpä se onkin juuri sitä, mitä yrityksellesi tarvitset!

Verkkokehityksen viisi tärkeintä muutosta yritykseesi ja niiden merkitys

 

1. Kustomoitu domain eli verkkosivun www-osoite

Tämä on jokaisen sellaisen yrityksen pakollinen paha, joka haluaa antaa ammattimaisen kuvan itsestään. Yllättävää kyllä, se kuitenkin puuttuu melko monelta yritykseltä. Yrityksesi nimellä kustomoitu www-osoite herättää asiakkaassa luottamuksen yritystäsi kohtaan, kun taas sen puuttuminen saattaa pahimmassa tapauksessa jopa karkottaa potentiaaliset asiakkaat. Se on siis pieni, mutta merkityksellinen hankinta kaiken kaikkiaan ja juuri siksi yksi tärkein verkkokehityksen osa-alue, jossa on monen kohdalla vielä puutteita.

2. Kustomoitu sähköpostiosoite yhteydenottoihin

Tähän voidaan suurilta osin käyttää samoja argumentteja kuin edelliseenkin kohtaan – kustomoidut elementit antavat yrityksestä ammattimaisen ja siistin kuvan, kun taas niiden puute saattaa karkottaa tarkimmat nettishoppailijat pois. Internetissä myydessä luottamuksen rakentaminen asiakkaisiin on ensisijaisen tärkeää, kun perinteistä kasvokkain tapahtuvaa myyntiä ei ole.

3. Optimoidut verkkosivut

Tavalliset talliaiset (yrittäjät mukaan lukien) eivät edes tiedosta sitä, kuinka suuri merkitys verkkosivujen optimoinnilla on ja kuinka se tehdään. Oikeanlainen sivurakenne, nopeasti latautuvat sivut ja hyperlinkit ovat kaikki seikkoja, jotka auttavat sivuasi kiipeämään korkeammalle hakukoneiden hakutuloksissa ja täten vaikuttavat siihen, että asiakkaat klikkaavat tiensä sivuillesi jopa yli 90 kertaa todennäköisemmin. Aika hurja lukema, eikö vain?

4. Helpommat työkalut asiakkuudenhallintaan

Asiakkuudenhallinta ja asiakkaiden monitorointi on suuri osa oman ideaalisen asiakkaan tuntemista. Kun tunnet asiakkaasi perin pohjin, on sinun helpompi tarjota juuri heille kohdistettua markkinointia ja täten saada heidät muutettua sivustakatselijoista yrityksen rahavirraksi. Juuri siksi yksi verkkokehityksen tärkeimmistä seikoista onkin tietää, KUKA asiakkaasi oikein on ja vieläpä mahdollisimman helpoilla työkaluilla.

5. Onnellisemmat asiakkaat

Kaikki verkkokehityksen työkalut ja osa-alueet tähtäävät pohjimmiltaan yhteen asiaan: iloisempiin ja tyytyväisempiin asiakkaisiin! Kun asiakkaat ovat tyytyväisiä, he tekevät todennäköisemmin ostoksia kanssasi, ja näin ollen verkkokehitys on toiminut moitteettomasti, sillä se on onnistunut muuttamaan asiakkaan rahaksi. Raha on yrityksen elinehto, ja juuri siihen verkkokehitys tähtää – onnistuneempaan yritystoimintaan sinulle.